Όροι πωλήσεων και παράδοσης

Πληρωμή και παράδοσηΗ πληρωμή και η παράδοση θα διέπονται από τους ακόλουθους όρους:Όροι παράδοσης

Η εταιρεία μας κάνει διανομές στην Ελλάδα, και τις παρακάτω χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Ολλανδία, Ιρλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μεγάλη Βρετανία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ελβετία, Σουηδία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία.Τα έξοδα αποστολής (οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ)Αποστολή εντός Ελλαδα:Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλαδα (και νησιά)Αποστολή στο εξωτερικό:Χρέωση διανομής ανά ομάδα προϊόντων:

Α9: 9,00 €


Α29: 29,00 €


Α38: 38,00 €


Α47: 47,00 €


A85: 85,00 €


A135: 135,00 €Ο χαρακτηρισμός της ομάδας προϊόντων ενός προϊόντος βρίσκεται στην ενότητα "περισσότερες πληροφορίες". Σε περίπτωση παραγγελίας περισσότερων από ένα προϊόντων, θα χρεωθείτε μόνο για το κόστος αποστολής της υψηλότερης τιμής. Έτσι, εάν παραγγείλετε μια ομάδα A38 και A9, το υψηλότερο κόστος αποστολής θα είναι € 38 στην περίπτωση αυτή για ολόκληρη την αποστολή.Χρόνος παράδοσης

Αν δεν βρείτε άλλες πληροφορίες σχετικά με τις περιγραφές προϊόντων, ο χρόνος παράδοσης είναι 5-8 εργάσιμες ημέρες μετά την πληρωμή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


Παρακαλώ σημειώστε ότι τα προϊόντα μας δεν παραδίδονται τις Κυριακές και τις αργίες.


Σε περίπτωση παραγγελίας και παράδοσης περισσότερων προϊόντων θα γίνει μία αποστολή, εκτός εάν συμφωνηθεί κάτι διαφορετικό μαζί σας.

Σε περίπτωση παραγγελίας και παράδοσης περισσότερων προϊόντων ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 8 εργάσιμες μέρες.Όροι πληρωμήςΟι παρακάτω επιλογές πληρωμής είναι διαθέσιμες τόσο για τις παραγγελίες στην Ελλάδα όσο και για τις άλλες χώρες


- Προπληρωμή μέσω τραπεζικoύ εμβάσματος


- Πληρωμή μέσω Paypal


- Πληρωμή με κάρτα (Mastercard, VISA)

- Πληρωμή μέσω του Amazon payments

- Πληρωμή μέσω του iDeal
Τα τραπεζικά μας στοιχεία μπορούν να βρεθούν στο μενού ''όροι και προϋποθέσεις''.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τα αιτήματά σας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας και θα λάβετε κουπόνι έκπτωσης 5 ευρώ!
Με την εγγραφή στο newsletter του Premiumxl θα είστε οι πρώτοι που θα μαθαίνουν για τις νεότερες προσφορές μας.
Κουπόνι: